Elektrische fiets

Voorloper in innovatieve vermogenstechnologie

Met onze oplossingen leveren wij een bijdrage aan het succes van onze klanten. We ontwikkelen en produceren hoogstaande en innovatieve vermogenselektronica waarbij de optimale oplossing van de klantvraag altijd het doel is. Of het nu gaat om industriële toepassingen, solar- en windenergie of mobiliteit. We hebben de oplossing in huis. 

Betrouwbaar ontwikkelen tegen lage kostprijs
Onze klanten profiteren van meer dan 20 jaar ervaring en een uitgekiend netwerk met de juiste partners. Hierdoor kunnen we binnen een korte doorlooptijd en tegen lage kosten een nieuw product ontwikkelen dat voldoet aan de opgestelde specificaties en de huidige CE regelgeving. Onze ontwerpen kenmerken zich door eenvoud, betrouwbaarheid en een lage kostprijs.

Selectie van de beste productiefaciliteit
We helpen u graag om het ontwikkelde product in productie te nemen. Afhankelijk van aantallen, producteigenschappen en wensen van de klant selecteren we de optimale productiefaciliteit. Dit kan zowel in Nederland of Europa zijn, maar ook in Azië of China hebben we uitstekende contacten. Als u er voor kiest zelf te produceren, ondersteunen wij u graag bij het vinden van leveranciers.

    Wij helpen u graag met:
  • Ontwikkeling van een volledig gecertificeerd eindproduct, inclusief behuizing
  • Complete CE certificering met betrekking tot EMC en veiligheid
  • Een pre-kwalificatie, door PRE uit te voeren, om de uiteindelijke keuring bij een certificerende instantie soepel te laten verlopen
  • Productie in grote of kleine aantallen van ontwikkelde producten
  • Advisering op het gebied van innovatieve vermogenstechnologie