Led verlichting

EV Charging

V2G Charging

Met vehicle-to-grid (V2G) worden EV batterijen gebruikt als een virtuele energiecentrale. Dit concept kan niet alleen thuis gebruikt worden, maar ook voor een land of zelfs een heel continent. Op dit moment staat de V2G technologie op het punt om door te breke.. Lees meer »

V2G Charging

Ultra Fast Charging

Tijdens het reizen willen mensen ze snel mogelijk hun auto laden en zo min mogelijk wachten. Hierdoor ontstaat er vraag naar Ultra snel laden. Er zijn al Fast chargers van 350kW die met 10 minuten laden er voor zorgen dat een Battery Electric Vehicle (BEV) wee.. Lees meer »

Ultra Fast Charging

DC / DC Charging

Snelladen gebeurt met DC-gelijkstroom. Op dit moment zijn snelladers vooral te vinden langs snelwegen, maar hier lijkt verandering in te komen. In de meeste grote steden zijn er DC-netwerken aanwezig voor bijvoorbeeld trams of trolleys. Maar ook de Energy Stor.. Lees meer »

DC / DC Charging


Products & Services

Products - Charger modules

Sinds 2009 is PRE een bekende Charger Module leverancier voor OEM bedrijven. Onze klanten verzorgen DC snellaad oplossingen in de hele wereld. PRE levert een vijftal standaard DC EV charger modules.Applicaties:PRE biedt Charger Modules aan voor onderstaande ap.. Lees meer »

Products - Charger modules

EV Charging - Engineering Services

Bij het ontwikkelen van een (V2G, Ultrafast of DC-DC) EV charger zijn er voor de start vaak al uitdagingen. De EV charger moet in een zo’n kort mogelijke tijd ontwikkeld worden en klaar zijn voor productie. Naast een korte time-to-market dient de charger.. Lees meer »

EV Charging - Engineering Services