Elektrische fiets

Expertise

Door de jaren heen heeft PRE een brede expertise opgebouwd
in allerlei vormen van vermogenstechnologie.
Onze belangrijkste werkgebieden zijn:

LED-verlichting

Haal meer uit LED met drivers van PRE. De mogelijkheden met LED verlichting zijn bijna onbegrensd. Zeg maar gerust dynamisch. Licht dat zich aanpast aan aanwezigheid, aan de hoeveelheid daglicht of bijvoorbeeld licht dat in kleur kan variëren. Om het maxi.. Lees meer »

LED-verlichting

Duurzame energie

Duurzame energie vraagt om duurzame oplossingen. Solar- en windenergie hebben grote sprongen gemaakt in de laatste jaren. Hierdoor worden ze een steeds realistischere optie voor onze dagelijkse stroomvoorziening. De stroom die ze opwekken is echter anders dan .. Lees meer »

Duurzame energie

Elektrische mobiliteit

Elektrisch rijden, snel laden. De elektrische fiets is tegenwoordig al lang geen vreemde verschijning meer in het verkeer. Ook andere varianten van elektrisch vervoer, zoals de scooter en de auto winnen sterk aan populariteit. De voordelen zijn legio. Minder u.. Lees meer »

Elektrische mobiliteit

IndustriŽle toepassingen

Speciale projecten, bijzondere oplossingen. De kracht van PRE zit in ons vermogen om te innoveren. We zijn Power Developers en gaan geen uitdaging op het gebied van vermogenselektronica uit de weg. Het is dan ook niet zo vreemd dat juist bedrijven die bijzonde.. Lees meer »

IndustriŽle toepassingen