Windmolens

Duurzame energie

Duurzame energie vraagt om duurzame oplossingen.
Solar- en windenergie hebben grote sprongen gemaakt in de laatste jaren. Hierdoor worden ze een steeds realistischere optie voor onze dagelijkse stroomvoorziening. De stroom die ze opwekken is echter anders dan ons normale stroomnet en dus in veel gevallen niet direct bruikbaar. Om dit verschil te overbruggen heeft PRE talloze oplossingen voor klanten ontwikkeld in verschillende vermogenscategorieën. Hierbij houden we de efficiency van het totale systeem zo hoog mogelijk.


Wat biedt PRE?

PRE is al langere tijd succesvol actief met duurzame energie. Diverse producten zijn in grote series op de markt gebracht waar ze hun waarde en betrouwbaarheid reeds bewezen hebben. PRE heeft Inverters ontwikkeld samen met vooraanstaande Europese fabrikanten. Hierbij is de continue blootstelling aan de elementen de belangrijkste uitdaging.
Grid-connected inverter wind/solarOplaadregelaar voor accu's
Voor Low Power en Ultra Low Power (ULP) toepassingen heeft PRE in 2007 een technologie gepatenteerd die uitgaat van het gebruik van een enkele zonnecel. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke meerdere cellen in serie. Voordeel van deze techniek is een hoger rendement (minder componenten) en hogere betrouwbaarheid. Deze innovatie wordt verder ontwikkeld in samenwerking met een businesspartner. De meest succesvolle toepassing is de SOLAR GSM, waarvan er inmiddels honderdduizenden van verkocht zijn. Dit soort toepassingen kan een grote rol spelen in gebieden waar geen elektriciteitsnet voor handen is. Wereldwijd betreft dit meer dan een miljard mensen.  
Portable solar applicatie

« Terug