Windmolens

Elektrische mobiliteit

Elektrisch rijden, snel laden.
De elektrische fiets is tegenwoordig al lang geen vreemde verschijning meer in het verkeer. Ook andere varianten van elektrisch vervoer, zoals de scooter en de auto winnen sterk aan populariteit. De voordelen zijn legio. Minder uitstoot, minder geluidshinder en vooral energiezuinig. Het succes van deze nieuwe vorm van vervoer hangt in sterke mate af van mogelijkheden en snelheid van het opladen. PRE heeft in korte tijd veel ervaring opgedaan met verschillende projecten. Of het nu gaat om on-board charging (een compacte installatie aan boord van het voertuig die sneller laden mogelijk maakt) of fast charging (opladen in 20-30 minuten). We zetten onze kennis graag in voor het oplossen van uw vermogensvraagstuk bij elektrische mobiliteit.


Wat biedt PRE?

PRE heeft inmiddels veel ervaring op het gebied van elektrische mobiliteit. Denk dan aan kennis op het gebied van ontwerpen en sourcing van accupakketten en elektromotoren. Hierdoor kan de totaaloplossing heel efficiënt worden ontworpen. De Pedelec die PRE in partnership heeft ontwikkeld heeft één van de grootste reikwijdtes op een volle accu, vergeleken met andere commercieel verkrijgbare fietsen.

Voor het laden met gelijkstroom (DC charging) heeft PRE een modulair 10 kW-concept bedacht waardoor het vermogen in stappen verhoogd kan worden, tot een maximum van 100kW.

« Terug