Elektrisch rijden

TU Delft Formula Student team - Charged by PRE !! -

PRE heeft al enkele jaren ervaring met het (snel)laden van Elektrische voertuigen. Of het nu laden van AGV's (automatic guided vehicles) zijn, snelladers voor personen auto's en bussen, of E-bikes, vermogens elektronica technologie speelt daarbij een steeds grotere rol. En wat hoort daar nu beter bij dan het laden van één van de snelste elektrische raceauto's op dit moment?

PRE sponsort daarom het DUT racing team van de TU Delft met een super snelle 10kW lader. De lader kan de 600V accu in minder dan een half uur volledig opladen en geeft het DUT racing team de mogelijkheid meer test km-ers in een korte tijd te maken en heeft daardoor een voorsprong op de competitie. De lader sluit naadloos aan op het nieuw ontwikkelde accupack en BMS waardoor het snel, veilig en betrouwbaar laden gegarandeerd is.

We feliciteren dan ook de studenten van het DUT racing team met het behalen van de 1e plaats op Silverstone in de UK en wensen DUT racing veel succes in het nieuwe race jaar en hopen wederom op een plaats in de top 3.

 DUT Racing… Charged by PRE !!

 

PRE ontwikkeld naast vermogens elektronica ook BMS oplossingen voor het snelladen van diverse elektronische transportmiddelen en voertuigen. Neem voor meer informatie gerust contact op met één van onze specialisten.

Power Research Electronics BV
Minervum 7073
4817 ZK  BREDA
Tel: 076-5811077
Fax: 076-5811237
info@pr-electronics.nl

« Terug