Elektrische fiets

Hannover Messe: PRE showt power modules voor V2G en Fast Charging

Van 23 t/m 27 april vindt de grootste beurs voor de High Tech industrie ter wereld plaats. De Hannover Messe Messe werd in 2017 door ruim 225.000 mensen bezocht. Op deze beurs is Electronic Transportation Systems een belangrijk thema en dus mag PRE niet ontbreken.
PRE Power Developers is te vinden in hal 27 op stand G45 en presenteert de laatste ontwikkelingen op het gebied van:

  • Fast Charging
  • Vehicle to Grid / Vehicle to Home (V2G / V2H)

De Hannover Messe is opgedeeld in vijf hoofdthema’s: 1. Integrated Automation Motion & Drives, 2. Digital Factory, 3. Energy, 4. Industrial Supply, 5. Research & Technology. Electronic Transportation Systems valt onder het thema Energy en is hier zeer prominent aanwezig.

Zoals op de plattegrond te zien is alles rondom Electronic Transportation Systems te vinden in hal 27. In hal 27 is ook de CHAdeMO stand, de stand waar PRE (Hal 27, stand G45) deel van uit maakt. Op de CHAdeMO presenteert een vijftal bedrijven de laatste ontwikkelingen op het gebied van EV charging. Naast PRE Power Developers, Circontrol, Electric Loading, Evtec en Tritium is de nieuwste Nissan Leaf de grote blikvanger.

PRE power developers presenteert op zijn stand de nieuwste modules voor Fast Charging en V2G.

25kW DC/DC module voor Fast Charging
PRE heeft een standaard 25kW Modulair Isolated Power concept ontwikkeld, geschikt voor meerdere oplaadpunten. De laadmodule met DC-ingang kan parallel en in serie worden geschakeld voor systemen tot 1000 V. De laadmodule is gebaseerd innovatieve resonantie technologie met als resultaat een hoog rendement en uitstekende prestaties. Uitgangsspanning en stroomsterkte worden standaard aangestuurd en bewaakt via een CAN-bus interface, andere protocollen zijn optioneel.

10kW V2G/V2H voor Vehicle to Grid/Vehicle to Home
PRE heeft een standaard 10kW Bidirectioneel Power concept ontwikkeld voor EV-laders met driefase AC-ingang. De lader heeft een actieve PFC en is gebaseerd op de nieuwste technieken van HF-vermogenselektronica op basis van SiC-halfgeleiders en quasi-resonante technologie, wat resulteert in een hoog rendement en uitstekende algehele prestaties. De laadmodule is geschikt voor CCS & CHAdeMO en kan optioneel geleverd worden met een MPPT solar module. De voedingsmodule kan worden geconfigureerd als 'bidirectioneel' of 'Alleen laden'. Uitgangsspanning en stroomsterkte worden standaard aangestuurd en bewaakt via een CAN-bus interface.

Woensdag 11 april 2018 heeft deze innovatie in Berlijn de IDTechAward gewonnen voor ‘Most Significant Innovation in Electric Vehicles’.

Klik hier voor het complete portfolio aan EV Charging Solutions.
 

Bezoek PRE op de Hannover Messe
We laten u op de Hannover Messe graag kennismaken met deze laatste ontwikkelingen of geven onze visie op uw uitdagingen. Mail ons voor het maken van een afspraak op de beurs: info@pr-electronics.nl

Beursgegevens:
Hannover Messe
Datum: 23 t/m 27 april
Stand PRE power developers, Hal 27, stand G45

« Terug