Zonnecellen

PCIM 2018: Registreer voor 6 juni PRE dag (lezing & lunch)

Menno Kardolus (PRE) en Professor Pavol Bauer (Technische Universiteit Delft) geven tijdens de PCIM op 6 juni een lezing over de technologie achter de eerste ‘solar powered’ bidirectional Vehicle to Grid (V2G) snellaadstation. Bezoekers zijn daarna van harte welkom op de stand van PRE (hal 6 stand 246) voor een netwerklunch. Meld je hier aan voor de lezing en/of de lunch. Ook op de overige beursdagen ben je welkom bij de stand van PRE.

De PCIM vindt plaats van 5-7 juni in Nürnberg. De beurs is de plaats voor specialisten op het gebied van Power Electronics, Intelligent Motion, Renewable Energy en Energy Management. De power developers van PRE zijn vlak naast het e-mobility gedeelte te vinden (hal 6 stand 246). Centraal in de stand staan power modules voor ev chargers. Naast de AC en DC laadmodules zijn uiteraard ook de Bidirectionele power modules in de stand aanwezig. Deze modules zijn uitgerust met geïntegreerde solar inverters. Zij zijn gebruikt voor ‘s werelds allereerste ‘solar powered bidirectional Vehicle to Grid’ snellader. Deze laadmodule heeft veel aandacht gekregen op de internationale beurzen van IDTechEx Berlin (winnaar Most Significant Innovation in Electric Vehicles), Hannover Messe en eMove360°. Tijdens de lezing op 6 juni gaan de sprekers dieper in op de gebruikte technologie.

Programma 6 juni

Tijd                                                                         
11.30 – 12.00 uur Lezing (Conferentiezaal Lissabon)
12.00 – 13.30 uur Lunch  (Hal 6 stand 246)                              

De lezing gaat buiten het reguliere programma van de PCIM om. Vanwege de capaciteit van de zaal en voor de lunch horen we graag of u aanwezig bent. De link is ook te gebruiken voor het maken van een persoonlijke afspraak op de beurs.

Registreer hier

« Terug